Hakkımızda, Misyon ve Vizyonumuz.

Hakkımızda

2013 yılında anaokulu olarak eğitim-öğretime başlayan okulumuzda, 8 adet derslik, 1 adet spor odası ve 1 adet resim odası bulunmaktadır.

Okul öncesi olarak hizmet veren okulumuz, kaliteli öğretmen kadrosu, tam donanımlı binası, eğitim ve öğretim ortamında kullanılan materyallerin çeşitliliği ve bolluğu açısından örnek bir okuldur. Öğrencilerimizin gerek akademik gerekse sosyal faaliyetlerde gösterdikleri başarılar, Okulumuza olan talebi her geçen gün artırmıştır.

Misyonumuz

Milli-Manevi değerlere ve ulusal kültürüne bağlı, özgün, yeteneklerini geliştirebilen, kendine güvenen, sosyal, dürüst, duyarlı, sorumluluklarını bilen, bilimsel düşünebilen, üretken, doğaya karşı bilinçli, kendisiyle ve çevresiyle barışık, ahlaki değerlere sahip, erdemli, tüm gelişim alanlarında kapasitesinin en üst noktasına ulaşmış,insan haklarının bilincinde, farklılıklara saygılı, evrensel bir bakış açısına sahip, Devam edeceği eğitim hayatı için gerekli donanıma sahip, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Vizyonumuz

Çocuklarımıza günümüz şartlarına uygun, gelişmiş, nitelikli, zengin, sosyal ve aktif bir eğitim ortamı sunarak, ahlaki ve kültürel değerlere sahip, güçlü, huzurlu, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Kalite Anlayışımız

Öğrencilerimizin en iyi şekilde öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve becerili, kendine güvenen sorumluluklarını bilen, yalnızca zihinsel olarak değil bedensel, sosyal ve duygusal yönlerden de çok yönlü, katılımcı ve duyarlı biri olarak gelişimini sağlamaktır.

Temel hedefimiz; öğrencilerimizin bilgiye her zaman ulaşabilen, onu doğru yorumlayabilen ve geliştirebilen, öğrenmeyi öğrenmiş ve uyumlu kişilik geliştirmiş bireyler olmaları.

• Erguvan Çocuk Akademisinde dersler.
  • Sadece sınıfta işlenmez.
  • Güncel bir çok materyal öğrenimin bir parçası olur.
  • Eğitim öğrenci odaklı olur.
  • Bireysel ihtiyaç ve isteklere önem verir.
  • Bu sayede Erguvan Çocuk Akademisi en iyi ve en kaliteli eğitimi vermeyi amaç edinmiştir.

Erguvan Çocuk Akademisi

Dostluk Cad. No: 8 Özlüce / Nilüfer / BURSA