Ziyaretçi Defterimiz

Ziyaretçi defterimize mesajınızı yazmayı unutmayın! Tüm okul heyecanla mesajınızı bekliyoruz :)

• Ziyaretçi - 24.03.2020

• Yordam Mezuniyet - 22.02.2020

Merhaba Web Siteniz hem içerik yönünden hemde tasarım yönünden çok güzel olmuş. Başarılar dileriz saygılarımızla.

Mesajınızı buraya yazabilirisiniz ;)

Erguvan Çocuk Akademisi

2013 yılında anaokulu olarak eğitim-öğretime başlayan okulumuzda, 8 adet derslik, 1 adet spor odası ve 1 adet resim odası bulunmaktadır.

Okul öncesi olarak hizmet veren okulumuz, kaliteli öğretmen kadrosu, tam donanımlı binası, eğitim ve öğretim ortamında kullanılan materyallerin çeşitliliği ve bolluğu açısından örnek bir okuldur.

Dostluk Cad. No: 8 Özlüce / Nilüfer / BURSA

info@erguvan.k12.tr